OVER SAVANNAH

Hi, ik ben Savannah
Van origine Visual Merchandiser, afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Na een aantal jaar verschillende modebedrijven te adviseren in hun winkel en etalage-inrichting, besloot ik na de komst van mijn dochter mijn ambities en dromen na te jagen. Mensen adviseren op het gebied van interieur en styling vind ik het allerleukste om te doen. En ik ben dolgelukkig dat dit behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden!

Een huis is een reflectie van wie je bent, waar je van houdt en hoe je beweegt. Een persoonlijke benadering is van essentieel belang. Samen creëer wij een goede samenhang tussen alle ideeën en woonwensen. Door kleuren, materialen, meubels, accessoires en functies goed op elkaar af te stemmen, oud en nieuw met elkaar te combineren, ontstaat er een huis waarin iedereen zich thuis voelt. Mensen adviseren over een huis dat voelt als thuis doe ik niets liever.

Samen met mijn vriend (Jordy) en dochter (Lexi) woon ik in een karakteristiek huis uit 1910. Wij hebben ons huis zelf volledig gerenoveerd en een groot gedeelte aangebouwd. Een geweldig project waaruit bleek dat Jordy en ik ook tijdens het klussen een goed duo zijn. Jordy is aannemer en heeft zijn eigen bouwbedrijf, All-Bouw Zaanstad. Wij bundelen onze krachten bij projecten en kunnen daarom advies en maatwerk van concept tot realisatie bieden.

“Ik vind het geweldig om mensen te inspireren met verrassende ontwerpen, mogelijkheden en ideeën.”

Nog elke dag word ik blij wanneer ik thuis de deur binnenstap. Het is een plek waar wij ons echt thuis voelen! Tijdloos, puur, modern en romantisch.  Mijn doel is altijd om van elke kamer iets bijzonders te maken en een ruimte te creëren waar iedereen zich fijn voelt. Ik vind het geweldig om mensen te inspireren met verrassende ontwerpen, mogelijkheden en ideeën.

IN DE MEDIA

INSTAGRAM

Volg mij op Instagram!

PINTEREST

Volg mij op Pinterest!