WORKSHOP

Ontdek je eigen woonstijl en creëer jouw droominterieur!
Ga je binnenkort verbouwen, verhuizen of is je interieur toe aan een touch up? Dan leer ik je graag de kneepjes van het vak! Tijdens de workshop ontvang je professionele tips en tricks waar je echt wat aan hebt en gelijk mee aan de slag kunt.

Stap voor stap laat ik jou zien hoe je een ruimte geheel naar wens kan inrichten. En vertel ik meer over verschillende woonstijlen en interieurtrends. Samen creëren wij jouw droomhuis.

WAT GA JE DOEN?

Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met het maken van een inspiratiebord, ook wel moodboard genoemd. Een inspiratiebord is namelijk de basis voor elk interieur. En een belangrijke ‘tool’ om een miskoop of keuzestress te voorkomen. Op dit bord combineer je sfeerbeelden, kleurstalen en andere materialen tot een mooi geheel. En ontvang direct advies en feedback op al jouw vragen.

  • Uitleg en inspiratie interieurtrends
  • Professionele tips en tricks
  • Gericht advies op al jouw vragen
  • Moodboard op A3 formaat
  • Koffie, thee, fris en wat lekkers

WAT KOST HET?

€ 45,-

per persoon

WAAR IS HET?

Kalf 92,
1509 AE Zaan

WANNEER IS HET?

Dinsdag 27 augustus 2019
20:00 – 22:00

Uitverkocht of je kan de aangegeven datum(s) niet?

Als eerste uitgenodigd worden voor de eerst volgende workshop(s)?
Meld je hier aan voor de gastenlijst.

“Een aanrader voor iedereen die worstelt met keuzes wat betreft interieur. Savannah legt alles duidelijk uit en neemt ook echt de tijd voor je. Leuke bijkomstigheid dat alles plaats vind in haar met zorg ingerichte sfeervolle huis.”
"Leerzaam, interessant en gezellig! We hebben vanuit niks een collage gemaakt die bij onze wensen past. Savannah goed de tijd om iedereen te helpen. Savannah heeft verstand van haar vak en is heel enthousiast."