Een maatwerk advies en ontwerp voor uw zaak!

Een goed interieur versterkt jouw concept en de beleving die je wilt overdragen aan jouw klanten en werknemers. Bovendien verhoogt een efficiënte indeling en slimgebruik van de ruimte de omzet per m2.

Ik bied professioneel advies op maat waarbij ik graag samen met jou opzoek ga naar de beste visuele vertaling van jouw merk en huisstijl. Een direct advies bij korte vragen op locatie tot een groot project waarbij wij jouw, in samenwerking met vakmensen, geheel ontzorgen.

Voor een maatwerk ontwerp is een persoonlijke kennismaking van essentieel belang. Ben je benieuwd hoe jouw zaak eruit kan zien?

Ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Hierbij een kleine impressie van een uitgevoerd plan waarbij je meer informatie ontvangt over de inspiratie voor het concept. En de vertaling van het moodboard naar een nieuwe winkel.

  • /01
    MOODBOARD
  • /02
    REALISATIE
savannah-staphorsius-diensten-zakelijk-moodboard

Bij Michael & Giso worden maatpakken gemaakt waarbij hun unieke benadering en bedreven werkwijze door de jaren heen een nieuwe standaard in de herenmode neergezet. Door middel van het gerenommeerde Private Tailoring concept staat de klant centraal. En om tot de perfecte pasvorm te komen, meten zij een maatpak volledig op met het meetlint. Authenticiteit en vakmanschap zijn belangrijke kernwoorden bij de vertaling van het concept naar een nieuw interieur.

savannah-staphorsius-diensaten-zakelijk-realisatie

Het vakmanschap van Michael & Giso en hun kijk op maatwerk is vertaald naar een nieuw winkelinterieur. De materialen, kleuren en de stijl van het meubilair en verlichting zijn geïnspireerd door de Gentlemen's clubs van de Britse upper-class. Waarbij enkel leden welkom waren en samen met elkaar tijd door brachten. Bij binnenkomst in de nieuwe winkel van Michael & Giso staat dan ook geen toonbank maar een bar. Hieraan kunnen mannen samenkomen en genieten van bijvoorbeeld mooie whisky, terwijl men een maatpak aanmeet.

RECENTELIJK WERK

Zodra het kan maak ik foto’s van mijn werk. Complete interieurs, maatwerk onderdelen of een mix van nieuw en bestaand. Van woning make-over, schoonheidssalon, modezaak tot take-away concept…

Michael&Giso (Breda)

Michael&Giso (Breda)

Zakelijk
BEKIJK PROJECT
Health Food Wall

Health Food Wall

Zakelijk
BEKIJK PROJECT
Micheal&Giso (Amsterdam)

Micheal&Giso (Amsterdam)

Zakelijk
BEKIJK PROJECT
Schoonheidssalon Mooii by Angelique make-over!

Schoonheidssalon Mooii by Angelique make-over!

Zakelijk
BEKIJK PROJECT

SAMENWERKINGEN

In samenwerking met vakmensen wordt het nieuwe interieur gerealiseerd. Van maatwerk meubilair , schilderwerkzaamheden tot de plaatsing van nieuw badkamer. Het volledige project begeleid en uitgevoerd.

Woonaccessoires en meubilair koop je rechtstreek met een fijne korting in. Denk aan vloeren, raambekleding, meubels, vloerkleden, verlichting, planten en accessoires. Op die manier verdien je een advies snel terug en heb je er zelf geen omkijken naar!
Savannah-Samenwerkingen-nieuw
“Savannah is op de hoogte van de laatste trends, denkt mee met haar klanten, is flexibel en haalt de gezette deadlines. Ik ben uitermate tevreden over het interieur dat zij verzorgd heeft voor Health Food Wall.”
"Ze luisterde goed en durft ook buiten de box te denken. Nu weten we precies waar we naar opzoek zijn en is het inrichten van ons huis een stuk leuker geworden omdat je weet waar je naar moet zoeken. Dank je wel!!”
“Savannah heeft onze wensen met veel succes gerealiseerd. Ze is betrokken, komt met suggesties en is eigenwijs genoeg om je te verrassen tot in de kleinste details.”